FAQ

Hva er nytt med den nye pennen?

Den nye Metex® penn er en 2-trinns penn, noe som betyr at den er knappeløs. Det vil si at ingen knapper må trykkes for å starte injeksjonen. Den nye pennen har også en dobbeltklikkfunksjon, noe som betyr at det er ett første klikk når injeksjonen starter og ett andre klikk når injeksjonen er fullført. I tillegg til dette vil inspeksjonsvinduet gradvis bli blått under injeksjonen, og vil være helt blått når injeksjonen er fullført.

Les mer om de nye funksjonene her.

Trenger pasienter å få nye resepter?

Nei, det gjør de ikke. Alle som har resept på Metex® penn vil kunne hente penn sine som vanlig og vil automatisk bytte til den nye pennen.

Når lanseres den nye pennen?

Den nye pennen lanseres fra februar 2024. I en overgangsperiode kan begge modellene av Metex® penn være tilgjengelig samtidig, men etter dette vil bare den nye pennen være tilgjengelig. 

Finnes det noe nytt informasjonsmateriell?

Ja, det gjør det. Vi har produsert informasjonsmateriell til den nye pennen for både pasienter og helsepersonell. Du finner både instruksjonsvideoer og informasjonsmateriell her på denne nettsiden.

I menyen til høyre finner du link til bestillingssiden for informasjonsmateriell og vi tilbyr selvfølgelig også nye demopenner.

Kommer det nye varenummer?

I overgangsperioden kan begge modellene av Metex® penn være tilgjengelige samtidig. De nye pennene vil ha andre varenumre enn dagens.

I menyen til høyre finner du en komplett produktnummerliste (publisert fra februar 2024).