Om oss

Farmasøytisk selskap med et globalt perspektiv med tyske røtter

medac er et familieeid farmasøytisk selskap grunnlagt i 1970 i Hamburg, Tyskland. Våre medisiner er primært utviklet og produsert i Tyskland, men brukes i over 90 land. Fokusområder er autoimmune sykdommer, hematologi, onkologi og urologi, hvor våre ca. 2000 ansatte genererer en omsetning på over 500 millioner euro.

medac Nordics er ansvarlig for virksomheten i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island og har ekspertise innen salg, markedsføring, medisin, markedstilgang, logistikk, anbud, kvalitet og legemiddelovervåking. Det nordiske teamet består av 33 ansatte med hovedkontor i Malmø, Sverige og lokale representasjonskontorer i Norge, Danmark og Finland.

Hver person har et unikt behov
Det er ofte pasienter med alvorlige og ikke sjelden kroniske sykdommer som får utskrevet våre medisiner. Vi er stolte over å kunne tilby flere ulike behandlingstilbud, som gjør at helsepersonell kan tilpasse behandlingen til hver enkelt pasient. Alle mennesker er unike og har personlige behov og ønsker for sin sykdom.

Utvikling av nytt legemiddel eller forbedring av etablerte behandlingstilbud
I mer enn 50 år har medac bidratt til medisinsk utvikling og forskning. Vårt engasjement har utviklet seg videre de siste årene og vi fortsetter å investere både i forskning, kliniske utprøvinger og farmasøytisk utvikling av nye preparatformer.

Innovasjon for oss betyr at vi ønsker å gjøre ting bedre og smartere i fremtiden enn i dag. Dette skjer i både små og store steg, som betyr at vi driver prosjekter med mål om å utvikle helt nye, banebrytende produkter, men at vi også investerer i å videreutvikle og forbedre utprøvde og etablerte medisiner.

Les mer om medac

Om medac

Les mer om medac Nordics

Om medac nordics